Logo

Hasseltse Taxi Maatschappij
Walenstraat 2
3500 Hasselt
BE 0892.453.250

IRU Graduate
Behaald door Tim Vanreppelen

Tel: 011 / 30 10 20
GSM: 0479 / 30 10 20
Fax: 011 / 23 38 93
Email: info@taxihtm.be

U hebt een taxi in Hasselt nodig?

MAPS-versie

Hebt u nu een taxi nodig? Draai 011 30 10 20 of 0479 30 10 20. We zijn zo bij u!

Lijst met plaatsen gelegen te Hasselt(met standplaats voor taxi’s)

Stationsplein of Mgr. Broeckxplein

Geen tijd of zin om uit te zoeken hoe u vanaf het treinstation met de bus op uw eindbestemming geraakt? Uw HTM-taxi staat klaar vlakbij het station, op het Stationsplein of het Monseigneur Broeckxplein.

Kolonel Dusartplein

Waarom met de taxi van en naar de markt of een (sport)evenement op het Kolonel Dusartplein? Heel eenvoudig: u blijft zolang u wilt. En parkeerproblemen, die zijn niet aan u besteed!

Plopsaland

Een bezoek aan Plop en Bumba met de taxi. Dan betekent zorgeloos genieten in Plopsaland. U beslist immers zelf wanneer u aankomt en vertrekt en u hoeft ook ‘s avonds niet meer te rijden!

Ethias Arena

U hebt een hekel aan parkeergedoe voor en na een concert. Net daarom vindt u onze taxi’s aan de Ethias Arena.

Grenslandhallen

Nam u deel aan een beurs, een congres of een ander evenement? De HTM-taxi’s staan aan de Grenslandhallen en brengen u na uw lange dag graag terug naar huis.

Area V

Een fuif in Area V? Laat je rijden door HTM. Dan is iedereen tevreden!

Versuz

Versuz, dé discotheek van België en misschien wel Europa. Onze taxi zorgt dat je na uw dansfeest veilig thuiskomt!

Hotel Holiday Inn

U bent op zakenreis en verblijft enkele dagen in Hotel Holiday Inn. Wandel uit uw hotel, in onze taxi en we brengen u dagelijks van en naar de bedrijfssite waar u werkt.

Hotel Holiday Inn Express

Een nachtje in het Hotel Holiday Inn Express voor een belangrijke bedrijfsvergadering? HTM zorgt dat u op tijd op die vergadering raakt.

Hotel Radisson Sas

U bent op zakenreis en verblijft enkele dagen in Hotel Radisson Sas. Wandel uit uw hotel, in onze taxi en we brengen u dagelijks van en naar de bedrijfssite waar u werkt.

top

Lijst met plaatsen gelegen te Hasselt (zonder standplaats voor taxi’s)

Hotel Pax

U verkent Hasselt vanaf Hotel Pax? Bel een HTM-taxi op 011 30 10 20 voor de iets verder gelegen bezienswaardigheden.

Hotel Ibis

U bent op zakenreis of op vakantie in Hotel Ibis. Eén telefoon (tel. 011 30 10 20) en een HTM-taxi brengt u waar u moet zijn.

Hotel De Groene Hendrickx

U verkent Hasselt vanaf Hotel De Groene Hendrickx? Bel HTM op 011 30 10 20 voor de iets verder gelegen bezienswaardigheden.

Parkhotel

U logeert in het Parkhotel aan de rand van de stad? Draai 011 30 10 20 en HTM brengt u op elk uur van de dag (en de nacht) naar Hasselt-centrum en terug.

Corda campus

U hebt een innoverende afspraak op Corda Campus? Draai 011 30 10 20 en een HTM-taxi brengt u via de meest creatieve weg heen en weer.

PXL campus

8.30 uur, om 9 uur geeft u les ergens op Hogeschool PXL. Bel ons op 011 30 10 20, vertel ons op welk departement u moet zijn en een HTM- taxi brengt er u naartoe. Oef, net op tijd!

Universiteit campus Hasselt

U hebt een vergadering met de rector, een decaan of een prof van UHasselt? Bel HTM op 011 30 10 20 en een van onze taxi’s brengt u naar de campus.

KHlim campus Hasselt

U werkt samen met UC Leuven-Limburg (vroegere Khlim) aan een project. Draai 011 30 10 20 en HTM rijdt u heen en terug.

Provinciehuis

Van het provinciehuis terug naar het centrum van Hasselt. Dat is voor onze taxi’s geen enkel probleem! Contacteer ons op 011 30 10 20.

Kinepolis

De laatste bus na de film gemist? Draai 011 30 10 20 en een HTM-taxi brengt u vanaf Kinepolis terug naar het centrum of naar huis.

Jessa ziekenhuis: campus virga jesse

Na een onderzoek of een behandeling in het Jessa ziekenhuis (campus Virga Jesse) wilt u meestal het liefst snel naar huis. Eén nummer: 011 30 10 20!

Jessa ziekenhuis: campus salvator

Na een onderzoek of een behandeling in het Jessa ziekenhuis (campus Salvator) wilt u meestal het liefst snel naar huis. Eén nummer: 011 30 10 20!

Herkenrode abdij

De abdijsite Herkenrode is een dagje ontspannen terugkeren in de tijd. Draai 011 30 10 20 en een van onze taxi’s brengt u nadien terug naar huis of naar uw hotel. U naar de abdijsite brengen kan natuurlijk ook!

Crematorium

Verloor u net een geliefde, dan kruipt u misschien beter niet zelf achter het stuur. HTM rijdt u van en naar het crematorium (tel. 011 30 10 20).

Muziekodroom

Voor muziek moet u in Hasselt naar de Muziekodroom. Een concert bijwonen, een opname maken of gewoon repeteren. Bel 011 30 10 20, dan rijdt HTM u al fluitend heen en weer.

top

Lijst met evenementen gelegen te Hasselt(met standplaats voor taxi’s)

Pukkelpop

Op Pukkelpop heeft HTM een vaste stek. Met een taxi komt u aan en vertrekt u wanneer u wilt en hoeft u zich niet om uw eigen wagen te bekommeren.

Summerswing

Summer Swing Hasselt, een jong familiefestival in Hasselt. De eerste editie in 2014 was een succes! HTM-taxi was erbij!

Schlagerfestival

Houdt u van schlagers? Dan mag u in maart het Schlagerfestival in de Ethias Arena niet missen! Kent u Hasselt niet, dan rijdt een HTM-taxi u heen en terug. Zo strest u zich niet met zoeken.

top

Lijst met evenementen gelegen te Hasselt(zonder standplaats voor taxi’s)

Playfestival

Ook de Muziekodroom heeft zijn festival, of wat had u gedacht? Het Playfestival luidt in Hasselt elk jaar het nieuwe clubseizoen in. Draai 011 30 10 20 en een HTM-taxi rijdt u heen en terug.

Jeneverfeesten

Wilt u alle jenevers op de Hasseltse Jeneverfeesten proeven? Laat het rijden dan maar aan HTM over. Bel ons op 011 30 10 20.

Carnaval

Carnaval in Hasselt, dat is drie dagen feest. HTM staat broodnuchter paraat. Zo kunnen we u met plezier brengen waar u moet zijn (tel. 011 30 10 20).

Kermis

Voor de grootste kermis van het land moet u in september op het Kolonel Dusartplein en de Boudewijnlaan in Hasselt zijn. Draai 011 30 10 20 en een HTM-taxi rijdt er u blindelings naartoe!

MODfest

Moegedanst op de beste technofuif van Vlaanderen? Aan het einde van MODfest brengt onze taxi u met de nodige beats naar huis.

top

Lijst met omstandigheden waarvoor wij een oplossing bieden

Glasje op?

Laat u rijden door een taxi van HTM (tel. 011 30 10 20)

Bent u door een medisch probleem niet in staat enige tijd zelf te rijden

U bent net ontslagen uit het ziekenhuis en mag een langere periode niet zelf rijden. Dan zorgt HTM ervoor dat u toch overal geraakt.

Is uw auto tijdelijk defect

Een panne met de wagen? Kan gebeuren. Kunt u een afspraak echt niet annuleren, dan brengt een HTM-taxi u waar u moet zijn.

Bent u als toerist in onze stad

Wilt u naar een bezienswaardigheid buiten Hasselt? Of snel naar een voorstelling op een plek die u niet kent? Een HTM-taxi rijdt u er zonder dralen naartoe.

Wanneer het openbaar vervoer forfait geeft

Doet het openbaar vervoer niet wat het moet doen, draai dan 011 30 10 20. Onze taxi’s staan dag en nacht voor u klaar.

Naar de kapper geweest en het is hondenweer

U moet straks naar een feest en wilt bij de kapper vertrekken, maar het giet. Draai 011 30 10 20, een HTM-taxi rijdt immers door weer en wind.

Bezoek aan het ziekenhuis

Uw partner ligt in het ziekenhuis en u kunt zelf niet met de wagen rijden? Daar heeft HTM een oplossing voor. Bel 011 30 10 20 en een taxi komt u halen.

U vertrekt op reis met bus, trein, vliegtuig

U vertrekt op reis met het openbaar vervoer en wilt uw wagen niet op een parking achterlaten? Bel 011 30 10 20, dan begint uw reis in een HTM-taxi.

top