Goederenvervoer

Ieder pakket zijn bestemming

Uw pakket ter plaatse

U wilt een belangrijk document versturen? En het is dringend? HTM brengt uw pakket zo snel mogelijk ter plaatse.

Track & trace

Moet u lang op ons wachten? Dankzij het track & tracesysteem in onze taxicentrale sturen wij telkens de dichtstbijzijnde naar u toe. Hierdoor maken we de wachttijd zo kort mogelijk voor u.

Documenten en verzekering

Bij elk transport hoort een apart vervoersdocument. Hierop vindt u de datum van verzending, de afzender, de bestemmeling, het tijdstip van afgifte en de handtekening voor ontvangst terug. U krijgt het ondertekend bewijs samen met de factuur toegestuurd.

Tarieven goederenvervoer

Elke rit is anders. HTM berekent zijn prijs op basis van de afstand en de ingeschatte tijd. Onze tarieven zijn opgelegd en gecontroleerd door het stadsbestuur van Hasselt.

Gewicht Type wagen Prijs / km
< 500 kg Personenwagen €0,75
< 500 kg Bestelwagen €0,90

Neem contact met ons op

Elke rit is anders, daarom kan het zijn dat u specifieke vragen heeft over onze prijzen. Geef ons een seintje om voor u de geschikte oplossing aan te bieden.

Goederen vervoeren?

In onze moderne, kraaknette en comfortabele voertuigen rijdt u voor een correcte prijs naar uw bestemming. U veilig en op tijd ter plaatse brengen, is daarbij onze eerste zorg

Personen vervoeren?

U wilt een belangrijk document versturen? En het is dringend? HTM brengt uw pakket zo snel mogelijk ter plaatse. Onze wagens zijn bovendien allemaal voorzien van een ingebouwd lokalisatiesysteem.