Personenvervoer

Stipt en veilig uit en thuis

Naar uw bestemming

In onze moderne, kraaknette en comfortabele voertuigen rijdt u voor een correcte prijs naar uw bestemming. U veilig en op tijd ter plaatse brengen, is daarbij onze eerste zorg

Makkelijk bereikbaar

Telefonisch of via ons online bestelling systeem. Treinreizigers vinden ons terug op onze vaste standplaats aan het treinstation van Hasselt.

Track & trace

Moet u lang op ons wachten? Dankzij het track & tracesysteem in onze taxicentrale sturen wij telkens de dichtstbijzijnde naar u toe. Hierdoor maken we de wachttijd zo kort mogelijk voor u.

Ziekenvervoer

Hebt u dagelijks of op geregelde tijdstippen verzorging nodig in het ziekenhuis? Mag u niet zelf rijden? HTM komt u thuis halen en brengt u nadien weer veilig terug.

Contractueel en bedrijfsvervoer

Is uw bedrijf contractueel gebonden om personen in bepaalde situaties tot hun bestemming te brengen (vb. panne met de wagen)? HTM zorgt ervoor dat u uw contract kunt naleven.

Groepsvervoer

Max. 8 pers. per voertuig – Gaat u ergens naartoe met vrienden? Organiseert u een gezamenlijke uitstap met collega’s? Of moet u met een aantal mensen weg voor het werk? Gedaan met elkaars wagen volgen of met wachten op elkaar! HTM zorgt dat jullie samen vertrekken en aankomen. Die stress valt dus al weg!

Shuttledienst

Max. 8 pers. per voertuig – U organiseert een activiteit waarbij u op vaste tijdstippen klanten, bezoekers of toeschouwers van de ene naar de andere plaats brengt? Met onze service kunt u op uw beide oren slapen, uw genodigden zullen niets van uw evenement missen.

Ceremonie

Speciale gelegenheden vragen speciale wagens. Het kersverse bruidspaar vervoeren wij op de mooiste dag van z’n leven in een Ford Mustang convertible of een Mercedes E-klasse (Berline). Voor familieleden hebben wij bij bruiloften, gouden jubileums of begrafenissen ook verschillende ceremoniewagens ter beschikking staan.

Repatriëring

Als verzekeraar repatrieert u zieken en zorgt u ervoor dat familieleden zieke of overleden verzekerden in het buitenland kunnen vervoegen. HTM brengt deze mensen voor u thuis of naar de luchthaven, zodat die bijkomende zorg voor hen en voor u wegvalt.

Tarieven personenvervoer

Elke rit is anders. HTM berekent zijn prijs op basis van de afstand en de ingeschatte tijd. Onze tarieven zijn opgelegd en gecontroleerd door het stadsbestuur van Hasselt.

Tarief A (H&T)

Startgeld €10,00 (3km)
Tarief €1,20 / km
Wachtgeld €35 / uur
Nachttoeslag €3,00

Tarief B

Startgeld €10,00 (3km)
Tarief €2,40
Wachtgeld €35 / uur
Nachttoeslag €3,00

Goederen vervoeren?

In onze moderne, kraaknette en comfortabele voertuigen rijdt u voor een correcte prijs naar uw bestemming. U veilig en op tijd ter plaatse brengen, is daarbij onze eerste zorg

Personen vervoeren?

U wilt een belangrijk document versturen? En het is dringend? HTM brengt uw pakket zo snel mogelijk ter plaatse. Onze wagens zijn bovendien allemaal voorzien van een ingebouwd lokalisatiesysteem.